iş ayakkabısı mekap - An Overview

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

S1 bazen ek olarak ara taban korumasıyla birlikte görülmüş ve daha sonra S1P olarak adlandırılmıştır.

Her alanda ve her koşulda sağlığınızı korumanın en etkili yollarından biri olan toptan toz maskeleri, çeşitli modelleri ve yüksek performansları ile her ihtiyaca cevap verir.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

"P" standardına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, uvex iş ayakkabısı kaymazlık performansını artworkıran önemli unsurlardır.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Kaynak işlemleri sırasında maruz kalabilecek tehlikelere karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Alevlere karşı dayanıklı malzemelerin kullanımı, sıcaklık dayanımı, kayma direnci ve konforlu bir tasarım ile yüksek güvenlik sunar.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Ayakkabı mağazası kurmak, toptan ayakkabı satışı yapmak ya da ayakkabı sektöründe yeni bir işletme faaliyetini hayata geçirmek isteyenlerin, en kaliteli ayakkabı markaları hakkında bilgi sahibi olması tavsiye edilmektedir.

İş ayakkabılarında iş ayakkabısı adana kaymaz iş ayakkabısı spor taban işaretleri ve değerleri. İş ayakkabısı Standart İşaretleri ve Anlamları

Report this wiki page